toppbilde

LilleGo’ bleier og buksebleier

LilleGo’ bleier og buksebleier er våre beste bleier noen sinne. De har en superabsorberende kjerne med mykt toppsjikt som gir barnet en tørrere følelse. Bleiene er laget i et materiale som er dermatologisk testet og godkjent, i tillegg til at materialet puster som bidrar til å ta vare på barnets hud. Anti-lekkasjesperrer hindrer effektivt lekkasje. Vi er stolte over at LilleGo’ bleiene og buksebleiene er testet og godkjent av Svanemerket og FSC og anbefales av Norges Astma og Allergiforbund. Det betyr at du kan være helt sikker på at bleiene oppfyller strenge krav i henhold til miljø og bærekraft og at de er skånsomme mot sensitiv barnehud.

LilleGo’ våtservietter

LilleGo’ våtservietter er milde og parfymefrie. Våtserviettene er ideelle til bleiestell samt vask av ansikt og hender. LilleGo’ våtservietter er dermatologisk testet og dokumentert egent for sensitiv hud, og anbefales av Norges Astma og Allergiforbund. I tillegg er de merket med miljømerket Svanen og oppfyller dermed strenge krav til miljø, bærekraft og produktkvalitet. Du får LilleGo’ våtservietter i pakke med 64 stk. og med praktisk lokk som holder serviettene fuktige lengre, samt i en liten og praktisk 24-pakk som er perfekt å ha med på tur.

LilleGo' stelleprodukter

LilleGo’ tørre engangskluter til bleiestell og vask av babyens ansikt og hender. De kan fuktes med vann eller babyolje for en skånsom vask. De har en utmerket oppsugningsevne og etterlater ikke rester på huden. Engangsklutene er myke og skånsomme mot barnets hud og helt uten parfyme og fargestoffer. LilleGo’ bomullspinner er svanemerket og laget av 100% økologisk bomull. Pinnene er laget av FSC-godkjent papir.  LilleGo’ bleieposer er små avfallsposer til brukte bleier – praktiske å ha med i stellevesken når man er på tur.

LilleGo’ babyartikler

LilleGo’ har en serie praktiske produkter alle småbarnsforeldre trenger både hjemme og på farten. Produktene er frie for BPA og ergonomisk utformet for barn og voksne. Serien inneholder en praktisk smekke av myk TPE plast som er komfortabel for barnet å ha på seg og lett å rengjøre, varmesensitive skjeer som indikerer om maten er varm ved å endre farge, praktisk matskål med lokk som er perfekt å ha med på tur i stellebagen, drikkekopp som ikke drypper, samt skjeer med langt skaft, smokkesnor, og biteringer som kan legges kaldt for å lindre gommer som klør ved tannfrembrudd.

LilleGo’ smoothie klemmeposer

LilleGo’ har et bredt sortiment av fruktsmoothier, frukt & grønt smoothier, frukt & grøt smoothier og yoghurtsmoothie. Alle LilleGo’ smoothiene inneholder kun økologiske råvarer og er spesielt tilpasset barnets små, sensitive mager. LilleGo’ smoothier er smarte, små mellommåltider og er perfekt å ha med på tur.

Klemmeposer for barn over 6 mnd

I henhold til helsemyndighetenes ernæringsråd for små barn er LilleGo’ fruktsmoothier, frukt & grøntsmoothier og frukt & grøtsmoothier er egnet for barn over 6 måneder. LilleGo’ smoothiene er perfekte til å introdusere nye smaker for barnet. LilleGo’ smoothie med yoghurt og pære er egnet for barn over 10 måneder. LilleGo' klemmeposer bør ristes før bruk og oppbevares uåpnet i romtemperatur. Når posen er åpnet kan den oppbevares i kjøleskap i inntil 24 timer.