Unik RentBad

I utviklingen av serien er det først og fremst lagt vekt på at produktene skal være effektive slik at rengjøringen går så raskt og enkelt som mulig. Produktene er tilsatt naturlige, friske dufter som gir hjemmet ditt en fantastisk duft etter rengjøringen.

Produktene til rengjøring av bad er merket RentBad og består av:

  • Unik Baderomsklut er en mikrofiberklut med dokumentert rengjøringseffekt og som ikke loer. Vaffelstrikken gir god rengjøringseffekt og fjerner effekt smuss og støv. Rengjøringsskrubben kan brukes på de tøffeste flekkene. Kluten kan benyttes både tørr og fuktig. Maskinvask kluten før bruk for å gi den maksimal sugeevne. 


  • Unik Baderomsspray fjerner effektiv smuss og kalkrester og etterlater en duggfrisk duft.  Unik Baderom er merket Svanemerket og Vegan. Flasken er av resirkulert plast (R-PET). Spray direkte på overflaten, la det virke og tørk av med en fuktig klut.

  • Unik WC rens vasker effektivt toalettet rent og hindrer grobunn for bakterier, samtidig som den etterlater en duggfrisk duft. Unik WC rens er merket med Svanemerket og Vegan. Flasken er av resirkulert plast (R-PET). WC rens benyttes kun til porselen.