Slik kan du enkelt dekke bordet til 17. mai

17. mai er rett rundt hjørnet, og for mange kan det være en dag med store forventninger og stress. Men slapp av - så enkelt kan du dekke et fint 17. mai-bord.

17 mai artikkel.jpg

 

Ja, vi elsker fine bord! Men vi elsker også å gjøre det lettvint. Helst skal det selvsagt være begge deler, og i år skal det være nettopp det. Her er 5 ting som dekker alt du trenger på bordet.

 

1 Selskapsduk

Vil du slippe å vaske og stryke finduken, kan du gjøre det veldig enkelt. Med en selskapsduk er du klar for søl fra både brus og ketchup. Sikrer du deg en ekstra pakke, har du en helt ny duk når det trengs. 

 

2 Glass

Til god mat hører god drikke, og det blir litt ekstra stas når drikken fylles i stettglass. De kan holdes av både store og små hender, og fylles med både brus og saft. Ekstra fine blir de om du fester på et jordbær.

 

3 Servietter og sløyfe

17.mai-servietter er både praktiske og fine, og med dekorative servietter gjør mye av pyntingen seg helt selv. Serviettene kan du legge frem som de er, eller brette dem slik du ønsker selv. Du kan også legge frem noen fine 17. mai-sløyfer. De fungerer både som dekorasjon til bordet og gjestene.

 

4 Lys

La 17. mai lyse opp i rødt, hvitt og blått med dekorative stearinlys pyntet for anledningen.

 

5 Vårblomster

Du trenger ikke å gå til innkjøp av dyre buketter for å dekke et fint 17. mai-bord. Ta en tur ut i skogen og plukk med deg noen vårblomster. Både hvitveis, blåveis, gullstjerne og tusenfryd passer perfekt på 17. mai-bordet.