toppbilde

Slik får du mer tid i hverdagen

Hverdagen er travel og noen ganger er det vanskelig å rekke alt vi vil ha gjort. Her får du gode tips til hvordan du skaper mer tid i hverdagen av forfatter og foredragsholder Cecilie Thunem-Saanum.

Skap mer tid i hverdagen

De beste tipsene for en fersk matpakke

Tørre brødskiver, svett ost og tørkede grønnsaker. Det å få lunsjboksen til å virke innbydende og fristende gir mange hodebry. Men ikke nå lenger!

Klikk her for å lese tips fra blant andre Berit Nordstrand

Klar, ferdig, barnebursdag!

Unik har flotte engangstallerkener, pappbeger og servietter i friske farger – perfekt til barnebursdager for både jenter og gutter. Pappbegrene har en stor sirkel hvor du kan skrive barnas navn eller bruke et klistremerke slik at barna finner igjen sin kopp. 

Her finner du tips fra Camilla Rimers, gründer og daglig leder av Bursdagsjentene.no, til hvordan du kan planlegge og gjennomføre en super og mindre stressende barnebursdag.

Her finner du tips fra Camilla Rimers

Våre beste grilltips

Nå er sommeren endelig her og for mang av oss betyr det tid for grilling! Unik har alle produtkene du trenger for å lykkes med grillingen. Vi har fått tips fra Erlend Ytreeide, en av forfatterene bak boken #grillALT, slik at du kan bli årets grillkonge - eller dronning. Det viktigste for å lykkes er god planlegging; grillen må få tid til å bli ordentlig varm før man begynner å grille. Det er også viktig å ha en helt ren grillrist.

Klikk her for å lese flere av Erlends tips!